Talkoolaiseksi

Mukaan talkoisiin Raahen kesän siisteimpään tapahtumaan?

Haluatko tulla mukaan rakentamaan kanssamme Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiviä ja saada arvokasta kokemusta tapahtumatuottamisesta, jota voit hyödyntää myöhemmin työelämässä? Tule viettämään muistorikas päivä kanssamme ja ilmoittaudu talkoolaiseksi! Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, tarvitset vain hyväntuulisen asenteen ja tekemisen meininkiä. Hakijoiden tulee olla vähintään 15-vuotiaita.

Työvuoroja on mahdollista tehdä sekä pe 12.7. että la 13.7, lisäksi on mahdollista osallistua tapahtuman rakentamiseen to 11.7. Kaikki talkoolaiset saavat kahvi- ja ruokalipun sekä staffipassin, jolla pääsee maksutta Perämeren Jähdin risteilylle su 14.7.

Talkoolaisten toivotaan pukeutuvan tapahtuman teeman mukaiseen vanhan ajan asuun, jos se on vain mahdollista. Talkoolaisena teet vapaaehtoistyösopimuksen järjestäjäorganisaation kanssa. Pyydettäessä saat talkootodistuksen.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua sähköisesti tästä tai tulla käymään toimistollamme täyttämässä hakemuksen, osoite Rantakatu 7A  92100 Raahe.

Lisätietoja:
p. 040 130 3889 / 040 130 3888 
pookiflakkaa@raahenmeripaivat.fi