Saapuminen

Tervetuloa Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiville! Tapahtuma-alueen keskiössä on Museonranta & Rantatori, os. Rantakatu 37, 92100 Raahe. Yleisöä kehotetaan jättämään autonsa ensisijaisesti Thompsonin rannan (opastus Merikatu 3:n kohdalla) sekä kirjaston (opastus Rantakatu 45:n kohdalla) parkkialueille. Huom! Liikuntarajoitteisille on parkkialueet edellisvuosien tapaan vanhan paloaseman kupeessa. Lisätietoja parkkialueista alla olevassa kartassa.

Tapahtuma-alueen kartta

Klikkaa isommaksi.

Poikkeavat liikennejärjestelyt Rantakadulla

Rantakatu suljetaan läpikulkuliikenteeltä välillä Cortenkatu – Koulukatu seuraavasti:

pe 12.7. klo 12–18
la 13.7. klo 10–16.

Liikenne ohjataan kiertotienuolin kulkemaan etelästä päin tultaessa Koulukadun ja Kirkkokadun kautta ja pohjoisesta päin tultaessa Kirkkolahdenkadun ja Kauppakadun kautta. Asukkailla on pihoille ajo-oikeus. Pahoittelemme poikkeusjärjestelyistä aiheutuvaa haittaa.

Info palvelee tapahtuma-aikana

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Tapahtuman info palvelee Rantatorilla perjantaina 12.7. ja lauantaina 13.7. koko tapahtuma-ajan. Voit myös lähettää meille yksityisviestin facebookin kautta!

Vaikuta tuleviin tapahtumiin kävijäkyselyn avulla

Kuinka onnistuimme? Otamme mielellämme vastaan palautetta. Täytä kävijäkyselymme ja vaikuta tulevien vuosien Meripäiviin

http://bit.ly/meripaivatpalaute.

Tervetuloa Raahen seudun tarinaan

Raahen seutu on hyvien osien yhteensopiva summa, se on Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki. Tutustu alueen tarjontaan ja helmiin www.visitraahe.fi sekä facebookissa Visit Raahe.

Ps. Jaa kokemuksesi instagramissa hashtageilla #visitraahe sekä #pookiflakkaa #raahenmeripäivät sekä tägää @visitraahe ja @raahenmeripaivat. Saatamme jakaa julkaisusi sosiaalisen median kanavissamme.