Saapuminen

Tervetuloa Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiville! Tapahtuma-alueen keskiössä on Museonranta & Rantatori, os. Rantakatu 37, 92100 Raahe. Yleisöä kehotetaan jättämään autonsa ensisijaisesti Thompsonin rannan (opastus Merikatu 3:n kohdalla) sekä kirjaston (opastus Rantakatu 45:n kohdalla) parkkialueille. Huom! Liikuntarajoitteisille on parkkialueet edellisvuosien tapaan vanhan paloaseman kupeessa. Lisätietoja parkkialueista alla olevassa kartassa.

Info palvelee tapahtuma-aikana

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Tapahtuman info palvelee Rantatorilla perjantaina 10.7. ja lauantaina 11.7. koko tapahtuma-ajan. Voit myös lähettää meille yksityisviestin facebookin kautta!

Vaikuta tuleviin tapahtumiin kävijäkyselyn avulla

Kuinka onnistuimme? Otamme mielellämme vastaan palautetta. Täytä kävijäkyselymme (avautuu myöhemmin) ja vaikuta tulevien vuosien Meripäiviin.

Tervetuloa Raahen seudun tarinaan

Raahen seutu on hyvien osien yhteensopiva summa, se on Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki. Tutustu alueen tarjontaan ja helmiin www.visitraahe.fi sekä facebookissa Visit Raahe.

Ps. Jaa kokemuksesi instagramissa hashtageilla #visitraahe sekä #pookiflakkaa #raahenmeripäivät sekä tägää @visitraahe ja @raahenmeripaivat. Saatamme jakaa julkaisusi sosiaalisen median kanavissamme.