Ohjelmatuottajaksi Raahen kesän merellistä tunnelmaa huokuvaan Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät -tapahtumaviikonloppuun!

Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät järjestetään Raahen merellisyyden sydämessä Rantatorilla. Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät on kaksipäiväinen tapahtuma. Tapahtuman teema on edellisvuosien tapaan merikaupungin loiste ja 1800-luvun purjelaivakauden tuulahdus.

Tarjoamme tilaisuuden päästä esittelemään osaamistanne ja täten saamaan näkyvyyttä itsellenne ja toiminnalle. Tervetulleita ovat yritykset, yhdistykset ja yksityiset henkilöt.

Tarjoa meille kiinnostavaa merellisyyteen tai entisaikaan pohjautuvaa ohjelmaa/osaamista, joka mielestäsi sopisi Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiville ja tule mukaan tuottamaan tapahtumaa kanssamme. Toivomme monipuolista koko perheen ohjelmaa niin maalle kuin vesille.

Otamme mielellämme kaikki ehdotukset vastaan, ja tarvittaessa sovitellaan yhdessä mielekäs lopputulos, joka viihdyttää hyväntuulista ja kaikenikäistä yleisöämme. Mikäli yrityksellänne on teemaan sopivaa ohjelmaa viikonlopun aikana, tarjoa sitä mukaan liitettäväksi tapahtuman ohjelmapakettiin.

Ole yhteydessä Meripäivät -tiimiin sähköpostitse pookiflakkaa@raahenmeripaivat.fi tai puhelimitse 040 130 3888 tai 040 135 6937.

Luodaan yhdessä ikimuistoiset Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät!