Kutsu talkoisiin

Tarjoamme ainutlaatuisen talkoolaiskokemuksen merellisen loistokkaassa tapahtumassa, mukavat työkaverit, kahvi- ja ruokalipun sekä staffipassin.

Ilmoittautumislinkki avautuu pian!

Tarjolla jälleen merikaupungin loistoa ja entisajan markkinahumua

Perinnelaiva Meripäivillä.

Raahen kesän merellinen huippuviikonloppu pitää sisällään hulppean kattauksen tekemistä ja kokemista koko perheelle niin maalla kuin vesillä 10.-11.7.2020. Kuudetta kertaa järjestettävän, aiempina kesinä huikean suosion saavuttaneen tapahtuman keskiössä on entiseen tapaan idyllinen Museonrannan alue.

Yksi Meripäivien varma vetonaula on purjelaivakauden tunnelmaa käsinkosketeltavasti ammentava Komerssin vanhanajan markkinat. Muoviset massatuotteet loistavat näillä markkinoilla poissaolollaan ja estradi on kokonaan käsintehdyillä ja aidoista luonnon raaka-aineista valmistetuilla tuotteilla. Myyjiä Komerssin vanhanajan markkinoille saapuu ympäri Suomea. Kojuja kierrellessä ja käsityöammattilaisten työnäytöksiä ihaillessa saa vierähtämään helposti tovin jos toisenkin!

Uudet nettisivut

Pooki flakkaa – Raahen Meripäivät on saanut uudet nettisivut. Sisältö hakee vielä paikkaansa ja tiedot saattavat olla puuttellisia, mutta hyvää kannattaa odottaa…