Etsimme nyt yhteistyötahoja mukaan ohjelmatuottajiksi Raahen kesän merellistä tunnelmaa huokuvaan Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät -tapahtumaviikonloppuun!

Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät järjestetään jälleen 10.-11.7.2020 Raahen merellisyyden sydämessä Rantatorilla. Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät on kaksipäiväinen tapahtuma, jota juhlitaan perjantaina klo 14-20 ja lauantaina klo 11-17. Tapahtuman teema on edellisvuosien tapaan merikaupungin loiste ja 1800-luvun purjelaivakauden tuulahdus.

Tarjoamme tilaisuuden päästä esittelemään osaamistanne ja täten saamaan näkyvyyttä itsellenne ja toiminnalle. Tervetulleita ovat yritykset, yhdistykset ja yksityiset henkilöt.

Tarjoa meille kiinnostavaa merellisyyteen tai entisaikaan pohjautuvaa ohjelmaa/osaamista, joka mielestäsi sopisi Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiville ja tule mukaan tuottamaan tapahtumaa kanssamme. Toivomme monipuolista koko perheen ohjelmaa niin maalle kuin vesille.

Otamme mielellämme kaikki ehdotukset vastaan, ja tarvittaessa sovitellaan yhdessä mielekäs lopputulos, joka viihdyttää hyväntuulista ja kaikenikäistä yleisöämme. Mikäli yrityksellänne on teemaan sopivaa ohjelmaa viikonlopun aikana, tarjoa sitä mukaan liitettäväksi tapahtuman ohjelmapakettiin.

Ole yhteydessä Meripäivät -tiimiin 13.5. mennessä sähköpostitse pookiflakkaa@raahenmeripaivat.fi tai puhelimitse 040 130 3888 tai 040 135 6937.

Luodaan yhdessä ikimuistoiset Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät 2020!

Kutsu talkoisiin

Mukaan talkoisiin Raahen kesän siisteimpään tapahtumaan?

Haluatko tulla mukaan rakentamaan kanssamme Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiviä ja saada arvokasta kokemusta tapahtumatuottamisesta, jota voit hyödyntää myöhemmin työelämässä? Tule viettämään muistorikas päivä kanssamme ja ilmoittaudu talkoolaiseksi! Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, tarvitset vain hyväntuulisen asenteen ja tekemisen meininkiä. Hakijoiden tulee olla vähintään 15-vuotiaita.

Työvuoroja on mahdollista tehdä sekä pe 10.7. että la 11.7, lisäksi on mahdollista osallistua tapahtuman rakentamiseen to 9.7. Kaikki talkoolaiset saavat kahvi- ja ruokalipun sekä staffipassin.

Talkoolaisten toivotaan pukeutuvan tapahtuman teeman mukaiseen vanhan ajan asuun, jos se on vain mahdollista. Talkoolaisena teet vapaaehtoistyösopimuksen järjestäjäorganisaation kanssa. Pyydettäessä saat talkootodistuksen.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua tästä tai tulla käymään toimistollamme täyttämässä hakemuksen, osoite Rantakatu 7A  92100 Raahe.

Lisätietoja:
p. 040 130 3888 / 040 135 6937 
pookiflakkaa@raahenmeripaivat.fi

Tarjolla merikaupungin loistoa ja entisajan markkinahumua purjelaivojen aikakaudelta

Tervetuloa juhlistamaan kesää ja Raahen merellistä historiaa purjelaivakauden hengessä Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiville 10.–11. heinäkuuta 2020. Ohjelmaa on luvassa perjantaina klo 14–20 ja lauantaina klo 11–17!

Kävelymatkan päässä keskikaupungista, Museonrannan ja Rantatorin sydämestä avartuu upea merinäkymä sekä kosketeltavan ainutlaatuinen tunnelma merellisine tuoksuineen ja lämpimine kesätuulineen.

Raahen kesän helmiviikonloppu kattaa monipuolista merellisyyttä huokuvaa koko perheen ohjelmaa niin maalla kuin vesillä. Viikonlopun aikana pääset nauttimaan kaupunkimme luonnon ja merellisyyden kauneudesta, rauhallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Tapahtuman idyllisestä keskiöstä voit ihailla merimaisemia porottavineen auringonpaisteineen ja ohiseilaavineen purjelaivoineen sekä eläytyä purjelaivakauden tunnelmaan.

Meripäivien yksi odotetuimmista osuuksista on aiempien vuosien tapaan purjelaivakauden tunnelmaa ja markkinahumua torimyyjien kojuja, asuja ja käsintehtyjä tuotteita myöten käsinkosketeltavasti ammentava perinteinen Komerssin vanhanajan markkinat.

Muoviset massatuotteet loistavat näillä markkinoilla poissaolollaan ja estradi on kokonaan käsintehdyillä ja aidoista luonnon raaka-aineista valmistetuilla tuotteilla. Myyjiä Komerssin vanhanajan markkinoille saapuu ympäri Suomea. Kojuja kierrellessä ja käsityöammattilaisten työnäytöksiä ihaillessa saa vierähtämään helposti tovin jos toisenkin!

Ilmoittautuminen Komerssin vanhanajan markkinoille on nyt käynnissä! Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 21.6.2020 mennessä sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.