Kategoriat
Yleinen

Kutsu talkoisiin

Mukaan talkoisiin Raahen kesän siisteimpään tapahtumaan?

Haluatko tulla mukaan rakentamaan kanssamme Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiviä ja saada arvokasta kokemusta tapahtumatuottamisesta, jota voit hyödyntää myöhemmin työelämässä? Tule viettämään mieleenpainuvat tapahtumapäivät kanssamme ja ilmoittaudu talkoolaiseksi! Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, tarvitset vain hyväntuulisen asenteen ja tekemisen meininkiä. Hakijoiden tulee olla vähintään 15-vuotiaita.

Työvuoroja on mahdollista tehdä kumpanakin tapahtumapäivänä, ja lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua tapahtuman rakentamiseen tapahtumaa edeltävänä päivänä. Kaikki talkoolaiset saavat kahvi- ja ruokalipun sekä staffipassin.

Talkoolaisena teet vapaaehtoistyösopimuksen järjestäjäorganisaation kanssa. Pyydettäessä saat talkootodistuksen.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua sähköpostitse tai tulla käymään toimistollamme täyttämässä hakemuksen, osoite Rantakatu 7A  92100 Raahe.

Lisätietoja:
p. 040 130 3888 / 040 135 6937 
pookiflakkaa@raahenmeripaivat.fi