Etsimme nyt yhteistyötahoja mukaan ohjelmatuottajiksi Raahen kesän merellistä tunnelmaa huokuvaan Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät -tapahtumaviikonloppuun!

Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät järjestetään jälleen 10.-11.7.2020 Raahen merellisyyden sydämessä Rantatorilla. Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät on kaksipäiväinen tapahtuma, jota juhlitaan perjantaina klo 14-20 ja lauantaina klo 11-17. Tapahtuman teema on edellisvuosien tapaan merikaupungin loiste ja 1800-luvun purjelaivakauden tuulahdus.

Tarjoamme tilaisuuden päästä esittelemään osaamistanne ja täten saamaan näkyvyyttä itsellenne ja toiminnalle. Tervetulleita ovat yritykset, yhdistykset ja yksityiset henkilöt.

Tarjoa meille kiinnostavaa merellisyyteen tai entisaikaan pohjautuvaa ohjelmaa/osaamista, joka mielestäsi sopisi Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiville ja tule mukaan tuottamaan tapahtumaa kanssamme. Toivomme monipuolista koko perheen ohjelmaa niin maalle kuin vesille.

Otamme mielellämme kaikki ehdotukset vastaan, ja tarvittaessa sovitellaan yhdessä mielekäs lopputulos, joka viihdyttää hyväntuulista ja kaikenikäistä yleisöämme. Mikäli yrityksellänne on teemaan sopivaa ohjelmaa viikonlopun aikana, tarjoa sitä mukaan liitettäväksi tapahtuman ohjelmapakettiin.

Ole yhteydessä Meripäivät -tiimiin 13.5. mennessä sähköpostitse pookiflakkaa@raahenmeripaivat.fi tai puhelimitse 040 130 3888 tai 040 135 6937.

Luodaan yhdessä ikimuistoiset Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät 2020!