Tarjolla merikaupungin loistoa ja entisajan markkinahumua purjelaivojen aikakaudelta

Tervetuloa juhlistamaan kesää ja Raahen merellistä historiaa purjelaivakauden hengessä Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiville 10.–11. heinäkuuta 2020. Ohjelmaa on luvassa perjantaina klo 14–20 ja lauantaina klo 11–17!

Kävelymatkan päässä keskikaupungista, Museonrannan ja Rantatorin sydämestä avartuu upea merinäkymä sekä kosketeltavan ainutlaatuinen tunnelma merellisine tuoksuineen ja lämpimine kesätuulineen.

Raahen kesän helmiviikonloppu kattaa monipuolista merellisyyttä huokuvaa koko perheen ohjelmaa niin maalla kuin vesillä. Viikonlopun aikana pääset nauttimaan kaupunkimme luonnon ja merellisyyden kauneudesta, rauhallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Tapahtuman idyllisestä keskiöstä voit ihailla merimaisemia porottavineen auringonpaisteineen ja ohiseilaavineen purjelaivoineen sekä eläytyä purjelaivakauden tunnelmaan.

Meripäivien yksi odotetuimmista osuuksista on aiempien vuosien tapaan purjelaivakauden tunnelmaa ja markkinahumua torimyyjien kojuja, asuja ja käsintehtyjä tuotteita myöten käsinkosketeltavasti ammentava perinteinen Komerssin vanhanajan markkinat.

Muoviset massatuotteet loistavat näillä markkinoilla poissaolollaan ja estradi on kokonaan käsintehdyillä ja aidoista luonnon raaka-aineista valmistetuilla tuotteilla. Myyjiä Komerssin vanhanajan markkinoille saapuu ympäri Suomea. Kojuja kierrellessä ja käsityöammattilaisten työnäytöksiä ihaillessa saa vierähtämään helposti tovin jos toisenkin!

Ilmoittautuminen Komerssin vanhanajan markkinoille on nyt käynnissä! Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 21.6.2020 mennessä sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.