Jännittävä Lallin ja Siken Meriseikkailu kutsuu lapsiperheet Meripäiville

Lalli ja Sikke toivottavat kaikki lapset tervetulleeksi jännittävälle meriseikkailulle Pooki Flakkaa – Raahen Meripäiville pe 12.7. klo 12-18 ja la 13.7. klo 10-16. ⛵️🏴‍☠️

Laivakissa Lalli ja laivarotta Sikke ovat haaksirikkoutuneet Raahen Museonrantaan. He kuulivat vihiä tulevasta tapahtumastamme ja innostuivat järjestämään lapsille meriseikkailuradan osana Pooki Flakkaa – Raahen Meripäivät -tapahtumaa yhdessä muiden ohjelmatuottajien kanssa. Merellisyyttä ja purjelaivakautta henkivä tapahtumaviikonloppu antaa loistavan tilaisuuden meriaiheiselle seikkailulle, jossa lapset pääsevät tuomaan sisäisen merirosvonsa esiin ja pitämään hauskaa täysin riemuin.

Lalli ja Sikke kiertävät vapaasti tapahtuma-alueella ilahduttaen meriseikkailuun osallistuneita innokkaan hurjia merirosvoja. Seikkailuradan alkupäässä sijaitsee merirosvokahvila, jossa on tarjolla juotavaa ja teemaan sopivaa makeaa. Meriseikkailuun osallistuneet lapset saavat kartan ja merirosvopassin, joihin he keräävät jokaiselta pisteeltä merkin. Kun kaikki merkit on kerätty, passit palautetaan takaisin merirosvokahvilaan. Lalli ja Sikke ovat luvanneet jokaiselle osallistujalle palkinnoksi diplomin.

Tapahtumapisteillä järjestetään mm. mönstrausta, autonrengashyppelyä, solmujen tekoa, tarkkuusammuntaa, narujen varassa temppuilua, tunneliesterataa, pehmomiekkailua ja pullopostin arvoitusta sekä paljon muuta hurjan jännää ohjelmaa. Lisäksi Oulun Miekkailijat järjestävät taistelunäytöksiä. ⚔️

Lapset pääsevät suorittamaan erilaisia tehtäviä ja hauskanpidon ohessa kehittämään mm. liikunnallisia taitoja, tasapainoa ja tarkkuutta.

Meriseikkailuun on vapaa pääsy. Merirosvokahvilassa käy myös korttimaksu.

Tervetuloa mukaan seikkailuun, hiiohoi! 🐱🐭⚓️