Tietokirjailija, palkittu toimittaja Rauli Virtanen Raahen Meripäivillä

Tietokirjailija, palkittu toimittaja Rauli Virtanen saapuu Meripäiville Rantatorille perjantaina 12.7.

Rauli tulee kertomaan viime vuonna julkaistusta kirjastaan ja sen teemoista. Riosta Rotterdamiin – Suomalaisten merimiesten satamareissuja -kirja avaa lukijalleen uuden maailman 1800- ja 1900-luvun merimiesten vähän tunnettuun elämään satamakaupungeissa kaukana kotoa. Rauli kirjoittaa ajasta, jolloin Suomi oli kauppamerenkulun pieni suurvalta ja ”venäjänsuomalainen” merimies tuttu näky Hullista Honoluluun.

Mielenkiintoista, uusia näköaloja avaavaa kirjaa voi ostaa Meripäiviltä Raulin signaareuksella pe 12.7. noin klo 13-16 välillä. Rauli on haastateltavana Radio Pookin MeriAreenassa klo 13, sen jälkeen Meripäivien lavalla ja yleisön tavattavissa noin klo 16 saakka. 

Radio Pookin MeriAreena pe 12.7. klo 10-14, aikataulu on muuttunut aiemmin suunnitellusta klo 13-16. Lähetyksen voi kuunnella suorana Radio Pookin kotisivuilla sekä esimerkiksi Raahen alueella taajuudelta 94,8 MHz.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *